14 februari 2011

Rik 13/02 eerste bergrit

Bart 1+2 Patrick Eddy Joost Rik Stijn paraat aan de kerk en Lut Ronny en Ian deden mee met de Guinezen. Bart1 na een half uurtje afgedraaid.
Vroeger startten we het wielerjaar met Kouter- en Waterhoek en andere routes en pas begin april-mei durfden we al een keer aan de echte Vlaamse-Ardennen te denken. Nu spelen we een klasse hoger en vliegen we er direct in, dus via Zeelstraat Louise-Marie Flobecq Ellezelles Frasnes niet echt de supercols maar toch vele kleintjes goed voor 75 km en 28,1 avs. . Ik had een goede dag en heb me goed geamuseerd, nadat bij Joost de vuiligheid verbrand was kwam het pure talent naar boven, Patrick heeft met zijn vergelijkende test bewezen dat minder alcool niet noodzakelijk tot betere prestaties leid en Eddy had nu de goede velo mee maar niet de goede benen. Bart2 super als altijd.
De andere leden (Ronny Jacques Norbert Gino Johny Sabrine Bjorn ...  ) mogen zich niet laten afschrikken door de cijfers, kom maar af, we vinden wel een tussenoplossing !! En Yves al beter ???
Tzal voor ons tot binnen 2 weken zijn !