11 mei 2009

Rik : zondag 10 mei

Enkelen konden niet starten wegens ziekte, communiefeesten, moederkensdag of moesten werken (haja als ge in de week niet genoeg werkt ....) . Ronny had de Ex-guinezen uitgenodigd om mee te rijden met start om 8 uur, hij heeft er twee meegekregen : Thijs en Mathieu verder nog om 8 uur : Bart2 en Joost, ze hebben tot aan Oudenaarde gereden en om 9 uur zijn Eddy Rik en Stijn er dan nog bij gekomen (Bart1 en Jan hebben de kluis er MTB verkend). Via Amougies naar tkasteel van Frasnes daar heeft Mathieu de kortste weg richting Ronse genomen,  Mathieu is een jonge gast van 14 met veel wilskracht , hij komt volgende zondag terug, hopelijk treft hij dan zijn leeftijdsgenoten Pieter en Seppe.
De rest heeft enkele hellingen opgezocht via berg zonder naam te Frasnes naar Ellezelle en verder nog de kanarieberg en de Boigneberg goed voor 68 km en een avs 26,5 (tmag ook een keer ietsje minder zijn), maar ik mag niet vergeten te vermelden dat Thijs (20 jaar) prachtig gereden heeft overal eerste op de bergjes (na Bart2 die we eigenlijk niet meetellen )
 
Gezien er nu toch al een hoop gewend zijn om te vertrekken om 8 uur, stel ik voor om vanaf nu gezamelijk te vertrekken om 8 uur ( en dus geen start meer om 9 uur), en dan kunnen volgende week de Muur en de Bosberg verkennen goed voor 100 km. indien ik geen bezwaar hoor dan stuur ik nog een bevestigingsmail naar iedereen.