27 juli 2009

Rik : zondag 26 juli

Als ik goed geteld heb waren we met 11 : Bart2 en Bart3 Yves Norbert Patrick Eddy Ronny Rik Stijn Pieter en Lut (die alleen de korte versie van ons toertje gereden heeft : 55 km) . Onder leiding van Bart2 hebben we de "sterretoer" gereden in een streek die me weinig bekend is (zwevegem Moen St Denijs Pecq dat gaat nog een beetje maar Estampuis en Saint Leger al veel minder). Onder weg enkele lichte hellingen, voldoende lang om de konditie te kunnen demonstreren (of het gebrek eraan).
Na Pecq zijn Yves Bart3 en Pieter langs de Schelde teruggekeerd, Pieter had een 70 km en een avs van 28 , Proficiat Pieter prachtig gereden (en van die bergskes moet je, je niets aantrekken, dat komt nog wel).
Ondertussen was Bart2 al goed op stoom gekomen en hebben we er nog een lus bij gedaan , stroken tegen wind en/of licht bergop: allen met moeite in het wiel.
Ik had 84 km met 30,1 avs , Bart Patrick en Eddy bleven volharden en hebben er nog een stuk bij gedaan (een tweede ronde ??).
Onderweg zowat iedereen warm gemaakt voor de Sean Kelly van zaterdag 1 aug. , laat maar iets horen als je beslist mee te gaan !!