29 juni 2009

Rik : zondag 28 juni

Volop zomerweer en inderdaad een grote bende present en vooral de jeugd (examens zijn voorbij) : Norbert Yves Eddy Jacques Rik Stijn Seppe Bart3 en nog 2 Guinezen (Jacques en Ronny hebben daar in Guines een ware promotocht gehouden, en terecht) en Lut die voor het eerst 15 km meegereden heeft.
Langs de Schelde tot bijna in Doornik via voet van Aubert naar Montreuil en terug via Anvaing een klassiek ritje. Jacques moest vroeg thuis zijn en is afgedraaid, Bart3 is ook ergens afgedraaid. De rest heeft er hier en daar een sprintje uitgeperst (vooral gewonnen door de jongeren) d'ouden hebben dan maar een beetje tempo-werk gedaan. Zo komen we op een keerpunt in de On2wheels geschiedenis, voor het eerst zien we een lichting jongeren met talent en doorzetting opduiken, proficiat aan allen.
En Yves wat hebben we vandaag geleerd : ten eerste kzal terug moeten leren sprinten, ten tweede we gaan de rit een beetje lastiger moeten maken willen we nog winnen van de jeugd, ten derde twas weer een toffe rit.
goed voor 85 km aan 29 avs
 
En aan de eerste vakantiegangers : geniet ervan !!!! 
 
En aan Patrick : veel succes
 
Tot volgende zondag