22 september 2008

Rik: On2wheels te Ortho

Net als de politiekers hebben we er in het weekend een keer goed ingevlogen, alleen zijn de resultaten heelwat fraaier !
186 km prachtige asfaltardennen dankzij een super parcoursmeester Eddy , 4862 cal verbruikt en vele pogingen om deze terug aan te vullen, lekker eten, drank genoeg ( al zijn deze cijfers iets minder dan de andere jaren, hoe zou dat komen ???: 1,5 fles jaegermeister enkele flessen zoetigheid een halve bak duvel, bijna 2 bakken leffe ). De jeugd had het ook naar hun zin : bergen chips e.a. , dvd-s a volonté een echt schoolbord, een super kidstoer onder begeleiding van Geert-met-het-vele-geduld. 
En niet te vergeten de hoofdrolspeler was weer voolop present : DE ZON !!!!
Persoonlijk heb ik nog het meest genoten van de vaststelling dat onzen Pieter (12 jaar) heelwat beter kan fietsen dan ik dacht, dat Stijn een echte doorzetter is (papa mag niet vergeten af en toe zijn zadel te verhogen, dat is echt wel een groot verschil !), en dat Lut nu ook het fietsplezier ontdekt heeft, volgend jaar moet ze weer een fiets mee hebben, nu Katrijn nog aan de sport krijgen en dan zijn we er helemaal (tzal moeilijk zijn).
Als uw fotos tot bij mij geraken, kan ik ze op de website zetten : http://www.pbase.com/rvh/2008ortho (kmoet de mijne er ook nog op zetten).
Bekijk alvast het voorstel voor volgend jaar op : http://www.villa-chavet.be/
Bedankt aan iedereen voor de toffe ambiance en tot zondag !!!