02 januari 2007

On2wheels 2007

 
Beste On2wheelers,

Aan allen mijn beste wensen voor U en uw gezin. Een goeie gezondheid is veruit het belangrijkste, af en toe een beetje fietsen kan daarbij helpen.

Hopelijk wordt 2007 een even prachtig On2wheeler-jaar als de voorgaande, met de vele mooie tochtjes zowel op MTB als de racefiets, met de pittige demarrages, de nijdige beklimmingen, de lange tempostroken, de sterke tegenwind, de altijd maar stijgende gemiddelde snelheden, de gezamelijke deelnames aan de toertochten, de extra lange zomerritten met koersfiets, onze toertocht, het al geplande ardennenoffensief, de nieuwjaarsreceptie.
Maar het belangrijkste is nog dat we naast fietsers ook echte vrienden zijn.

Hieronder nog een paar gegevens, in het bijzonder voor de nieuwe leden :

Bezoek onze website op : www.geocities.com/on2wheels_kluisbergen

Onze babbelhoek, wordt onder andere gebruikt om de plannen voor het komende weekend kenbaar te maken, een ritverslagje te schrijven enz.
Bezoek de babbelhoek op : www.on2wheelsbabbelhoek.blogspot.com

Als lid kan je zelf stukjes op de babbelhoek schrijven, gewoon door een email te sturen  , het adres waarnaar je dient te sturen dien je aan te vragen
 ( dit  email adres  best  niet doorgeven aan niet On2wheelers, anders zou er te veel reklame voor allerhande attributen kunnen in komen ...)
(fotos kunnen nog altijd niet, het komt nog wel  .....)

Het emailadres van On2wheels :  on2wheels_kluisbergen@yahoo.com
(info die interessant is stuur ik door naar iedereen, ik beperk me daarbij tot de toertochten die min of meer in de streek liggen)

De On2wheeler ledenlijst vind je op onze website of direct hier

Belangrijk : bekijk je gegevens op de ledenlijst, zie je fouten of zaken die je zou willen veranderen/toevoegen of verwijderen (email , telefoon, GSM) laat het dan weten op het On2wheels-email adres .

Mijn beste fietsgroeten, tot ziens,

Rik