22 mei 2015

Seppe koerst

Beste sportvrienden,

In het hemelvaart weekend koerste Seppe 2 keer, een zesde plaats in Moorsele en een 37st in Lierde, ik was er niet bij dus hier de verslagen die hij zelf op face boek postte

 

Moorslede, 38man aan de start. Al vroeg rijden er 11man weg. Ik zat er niet bij en moest achtervolgen samen met 4 andere. We komen er bij en later in de koers scheurt de kopgroep. 9 Man voorop en deze keer was ik mee. Uiteindelijk de 6de gesprint. Enorm afgezien maar toch tevreden. Er rijdt 9 man de koers uit.

 

 

Sint Martens Lierde, met 117 man aan de start. Al vroeg rijden er elf man weg. Niet mee dus een paar keer in de tegenaanval gegaan. Niet meer bij de kopgroep geraakt en dus in het peloton gezeten. Na 80km wordt de kopgroep terug gepakt. Er rijden opnieuw enkele renners weg en opnieuw niet mee. In de massasprint wat naar achter gesukkeld met een 37de plaats als gevolg. Volgende keer beter.

 

En zo sluit Seppe zijn voor seizoen af met 4 top 10 plaatsen en nog enkele hele mooie koersen !

Nu de fiets aan de kant en aan den blok en de examen beginnen !

 

 

 

grtn en toot loatr,

 

Yves, Seppe en de bende van de kleus

 

 

 

ps: Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, stuur ons dan een rieplaai met de vermelding “da moet ier gedaan zijn”