11 april 2011

Rik: 10/04 prachtige lentezondag

Een beetje wind, dat is dan ook het enige minder positieve dat we kunnen zeggen van het weer, volop zon alles mooi groen, prachtig, het ideale moment om de prachtige Pays de Collines te bezoeken, ttz de waalse heuvels, met de volgende liefhebbers : Thierry , Rutger, Yves, Jan, Stijn, Pieter, Rik en Jacques en Eddy die slechts efkens meereden.
Over kortekeer langs (niet op) Taaienberg  via Schorisse naar La Houppe verder naar Ellezelle en naar St Sauveur, vele heuveltjes, korte steile of lange minder steile, nooit kasseien, hier en daar een tempostrook, zo heb ik het graag, goed voor 71 km met 27,9avs. D'andere hebben zich ook ge-amuseerd, Stijn en Pieter alleszins en zo te zien Jan ook Thierry een beetje ziek en Rutger kalmpjes en overal meer dan mee. En den Yves zag er ook weer stralend uit en in de namiddag zal dat niet anders geweest zijn met de schitterende 2de plaats van Seppe te Deerlijk, een dikke proficiat, het wordt een prachtig koersseizoen !!!
Haja kheb nog andere On2wheelers gezien, iemand om 9uur op de spoorweg, Koen ? en nog de Johny toen ik thuis kwam, als die gasten zich een beetje organiseren kunnen ze nog een tweede ploegske met Jacques maken ....
Volgende week wordt niets en Pasen in het beste geval slechts voor efkens, tot ziens !!!