07 mei 2007

Rik heeft genoten van laatste lentedag

Zeg Eddy, dat ge iet of wat moet trainen voor ge met de on2wheelers meegaat zal wel kloppen, maar ge moet nu niet overdrijven hé, allee veel plezier er mee.
Zondag stonden Norbert Gino Rik Stijn en Joost paraat. Langs zeelstraat Louise naar Flobecq onderweg waren we al Joost kwijtgeraakt (moest vroeg thuis zijn) en Stijn heeft na een km of 20 ok zijn eigen toertje verder gereden.
Een beetje moeten zoeken om mijn toertje terug te vinden, maar het is goed uitgekomen, zo heb ik nu nog een nieuwe mooie lus leren kennen, via Lessines terug naar Frasnes  ( 20 km tegen wind).
Het achterwiel van onze klassieker Norbert ( hij reed en de Petegem classico en de Davitamon klassieker de voorbije weken) hebben we veel gezien, Gino met amper 200km op de jaarteller moet nog een beetje geduld hebben en niet willen forceren, en ik ben zeer tevreden mijn vroege konditie. 89km en 29,1 avs tja waar gaat dat eindigen ....
Zijn de Guinezen al terug thuis ?? Aan de wind zal het niet liggen, zowel in de heen als in de terugrit met wind (of toch ongeveer) dat gaat ge geen twee keer meemaken !!
Tot volgende week.